Източник  Фокус, снимка БулфотоДевет души са задържани при акцията във Видинско

...
Източник  Фокус, снимка БулфотоДевет души са задържани при акцията във Видинско
Коментари Харесай

Деветима арестувани при акцията срещу просешката мафия във Видинско

Източник  " Фокус ", фотография Булфото

Девет души са арестувани при акцията във Видинско за следствие на милостиня и пране на пари предимно в Кралство Швеция. Това сподели заместник-главният прокурор Иван Гешев по отношение на взаимната акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП, ОДМВР-Видин за следствие на проведена незаконна група за трафик на хора за милостиня и пране на пари.

Всички арестувани са българи от цигански генезис. Парите, които са събрани, са вложени в къщи и в скъпи коли, които към този момент са конфискувани, съобщи той.

Ще има следствие и за пране на пари, добави Гешев, представен от " Фокус ". Ще назначим инспекция на постройките и на приходите на лицата, означи зам.-главният прокурор. Той изясни, че в хода на следствието са претърсени 9 адреса, а някои от арестуваните имат роднинска връзка. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР